Borde

Alle vores borde er håndbyggede på Woodhouse designs eget værksted med materialer af højeste kvalitet. Træet er tørret, så det passer bedst muligt til de vanskelige danske klimatiske forhold.
Alle bordets dele er produceret i eget værksted og på egen drejebænk.

Klassiske Shakerborde

I Woodhouse design laver vi klassiske Shakerborde i de 4 forskelige originale modeller, som de blev produceret for omkring 200 år siden i shakersamfundene i det østlige USA. Det kirsebær- og egetræ, vi bruger til bordene kommer derfra.
Vi bygger bordene i de størrelser, du måtte ønske fra 160 cm til 420 cm i længden og 80 cm til 100 cm i bredden. Både med og uden tillægsplader. Vi bygger dem i amerikansk kirsebær, amerikansk eg, dansk asketræ og amerikansk ahorn – og andre træsorter efter ønske (og pengepung).

Franske langborde

Middelhavsbordet og Loirebordet er inspireret af de franske, klassiske langborde. Vi har produceret bordtyperne i mere end 30 år. Rigtig mange af bordene er blevet solgt over hele Europa – også Frankrig. Bordene produceres også i individuelle størrelser.

Skriveborde

Woodhouse designs skriveborde er inspireret af danske møbelarkitekters skriveborde fra 1940-60erne. De bygges som standard med 2 skuffer i størrelsen 130 cm x 70 cm.Skrivebordene produceres fortrinsvis i amerikansk egetræ og amerikansk kirsebærtræ, men kan leveres i andre træsorter efter ønske.

Andre borde

Vi laver en del andre bordtyper, som alle kan ses henholdsvis herunder på billederne – eller på siden med Diverse.


Warning: preg_match() [function.preg-match]: Compilation failed: invalid range in character class at offset 12 in /var/www/woodhousedesign.dk/public_html/wp-content/plugins/js_composer/include/classes/shortcodes/vc-basic-grid.php on line 177